Onemogoči Jquery od nalaganja.

Spletne strani smo pripravili sami skupaj z izvajalcem spletnih storitev.

Namen spletnih strani
Podatki na spletni strani so predstavitvene narave s področja osnovne dejavnosti za katere smo registrirani – restavracije in gostilne. Zavezujemo se, da so podatki na spletnem mestu resnični, zanesljivi in kakovostni.
Ne odgovarjamo za morebitne tipkarske napake, pridržujemo si pravico, da kadarkoli in brez predhodnega obvestila spremenimo vsebino, v kolikor ta ni v skladu z našo politiko podjetja.

Pravica uporabe
Spletne strani in vsa njena vsebina je zaščitena s pravicami industrijske in intelektualne lastnine. Vse informacije, besedila, slike ali drugi grafični elementi, ki jih najdete na tej spletni strani, lahko uporabite izključno za svojo osebno, nekomercialno rabo in je ne smete, ne v celoti ne delno, reproducirati, spremeniti, razpošiljati, licencirati ali izdati v obliki publikacij v kakršnekoli namene, razen za ogledovanje, brez predhodnega pisnega dovoljenja skrbnika.

Prevzemanje odgovornosti
Pri oblikovanju spletne strani skušamo zagotavljati ažurnost in točnost podatkov. Za njihovo točnost in celovitost ne jamčimo in ne prevzemamo nobene odgovornosti, ki bi izvirala iz njihove uporabe. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.
Pridružujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo vsebino svojih spletnih strani, na kakršenkoli način, ne glede na razlog in brez predhodnega opozorila.

Tehnološka izvedba
Tehnološko izvedbo je zagotovila programerska in oblikovalska agencija v sodelovanju z našim podjetjem.

Ime podjetja: MARKA gostinsko trgovsko podjetje d.o.o., Rogatec
Naslov: Ceste 80, 3252 Rogatec
E-mail: [email protected]
Spletna stran: https://marka-rogatec-kulinarika.si

Rogatec, 11.11.2021